Reviews

Mijn dochter heeft na haar reguliere dyslexie behandeling bijles van Paschalle gehad. Super! Haar resultaten op school zijn echt stukken verbeterd en haar zelfvertrouwen gestegen. En… doel behaald. Volgend jaar naar de middelbare school op het door haar zo gewenste niveau.
M. de Kruijff
moeder oud-leerling Constantijnschool, Goor
Door de bijlessen van Paschalle begrijpt mijn dochter nu alles veel beter op school. Paschalle is prettig in de omgang waardoor ze er ook graag naar toe gaat. Prima begeleiding!!
V. Kok
moeder oud-leerling Heeckerenschool, Goor
Wij zijn meer dan tevreden over de begeleiding die onze kinderen van Paschalle hebben gekregen en nog krijgen. Paschalle is een toegewijde juf met heel veel ervaring. Ze voelt kinderen feilloos aan en is daarom in staat om op een leuke manier en op het juiste niveau het beste in onze kinderen naar boven te halen. “Lief” is het woord dat volgens onze kinderen het beste bij haar past en wij vinden haar een topper omdat we zien dat ze samen met de kinderen hele mooie resultaten boekt!
M. Venneman
moeder oud-leerlingen de Talenter, Enter
Mijn dochter heeft 2 jaar lang bijles gehad van Paschalle. Haar rekenvaardigheden zijn ontzettend vooruit gegaan en ze ging altijd met plezier naar Paschalle toe.
J. Doeschotte
moeder oud-leerling school de Albatros, Goor